We bestaan alweer anderhalf jaar, het bedrijf, en we worden steeds beter. Ik moet zeggen dat we in het begin nog wat last hadden met de technische kant van het bedrijf, maar we leren steeds sneller. Ik was laatst bij een bedrijf om precisieweegschalen op te halen. We hebben dit besteld zodat we nog nauwkeuriger ons werk kunnen doen. Eenmaal in de auto werd ik gebeld door mijn partner in crime. Hij zei dat de precisieweegschalen binnen waren. Ik snapte er niks van, ik zei dat ik ze achter in de auto had. Wat bleek? We hadden een dubbele bestelling gedaan, zonder elkaar dus te informeren. Zo leren we ook weer hoe we dus qua communicatie wat beter kunnen werken met elkaar. Je moet echt goed je taken verdelen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, we hebben de weegschalen gehouden omdat we toch van plan zijn om uit te breiden, dus het komt waarschijnlijk wel goed. We hebben een flinke begroting en door de winst van het afgelopen jaar kunnen we ook het een en ander veroorloven.

37d49a2285defender_3000_vloerweegschaal

Veiligheid met een weegschaal

Ik hoop dat we over vijf jaar zo groot zijn dat we meerdere vestigingen hebben, dat is een soort droom van mij. Mijn partner is daar wat voorzichtiger in, maar dromen moet je altijd uitspreken, dat is mijn motto.